Uutiset


Kiitos pallojen lahjoittajalle

Kuvassa seuran puheenjohtaja Kari, juniorivalmentaja Markus ja muutamia junnuja Liipolan vuorolla

Lahti-Sulkkiksen juniorit saivat tammikuussa ilahduttavan lahjan. Eräs lahjoittaja halusi, että juniorimme pääsevät heti alusta pitäen harjoittelemaan sulkaisella pallolla, koska pelaaminen sillä on hieman erilaista kuin muovipalloilla.


Koronatiedote

Lahti-Sulkkis ry noudattaa yleisiä ohjeita, jotta koronaviruksen leviäminen hidastuisi ja loppuisi. Siksi neuvomme jäseniämme seuraamaan yleisiä tiedotteita mm. thl.fi sivustolla.


Asta Pelkoselle Seniorien SM-kisoista mestaruus ja kaksi hopeaa

Nuorten ja Seniorien SM-kisoissa Helsingin Ruskeasuolla Asta Pelkonen ylsi yhteen mestaruuteen ja kahteen hopeamitaliin nelinpeleissä. Näin ollen Lahti-Sulkkikseen saatiin taas lisää SM-mitaleita.


Peruttu – Päijät-Hämeen kansalliset 2020

Päijät-Hämeen kansalliset sulkapallokilpailut piti pelata 28. – 29.3.2020 Lahdessa. Ne on peruttu tältä keväältä, koska Sulkapalloliitto on
päättänyt tänään 13.3. keskeyttää kotimaan kilpailutoiminnan toistaiseksi koronaviruksen vuoksi.


Mitalisadetta Kouvolan HELMI-kisoista, pari Henna Talka/Jani Hälinen tuplamestareiksi

Lahti-Sulkkis oli hyvin edustettuna 22. – 23.2.2020 Kouvolassa pelatuissa HELMI-kisoissa ja rohmusi mitaleita peräti seitsemässä eri luokassa. Kolmen mitalin kanssa kotiin lähti Jani Hälinen ja kahden mitalin Henna Talka ja Kari Rastas.


Astalle sekanelinpelin mestaruus Hämeenlinnasta

Asta Pelkonen voitti parinsa Matti Koppelin (JySS) kanssa 65-luokan sekanelinpelin mestaruuden Hämeenlinnan Tähtikisoissa tänä viikonloppuna. Paljon onnea Astalle!


Lahtelaiset hyvässä vireessä Pajulahdessa – Tuomas Aarnikoivu MS-C -luokan mestariksi

Viikonloppuna (11. – 12.1.2020) pelattiin Nastolan Pajulahdessa FZ Forza Pajulahti Cup 2020. Kisoista tuli Lahteen kaksi luokkavoittoa, jotka toivat Tuomas Aarnikoivu MS-C -luokassa sekä Jani Hälinen ja Kari Rastas MD-B -luokassa.


Muistutus tämän vuoden jäsenmaksuista

Pyytäisin kaikkia seuran jäseniä ja jäseneksi haluavia täyttämään näiltä sivuilta löytyvän jäsenmaksulomakkeen (”Liity jäseneksi”) ja maksamaan jäsenmaksun tammikuun aikana. Junioripelaajille laskut tulevat hieman myöhemmin, mutta myös heidän pitää täyttää tuo lomake.


Mikkeli Open 2020 – Jarmo Saarela luokkavoittoon MS-60 -luokassa

Mikkelissä 4.1.2020 pelatuissa kisoissa Lahti-Sulkkiksen pelaajat olivat todellisia menestyjiä. Jarmo Saarela otti luokkavoiton MS-60 -luokassa. Willimiehen Sulan Seppo Nikunen kaatui finaalissa suoraan kahdessa erässä 21-16, 21-19.


PUHEENJOHTAJAN JOULUTERVEHDYS

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille seuran toiminnassa mukana oleville.

Vuosi on ollut ainakin itselleni kovin kiireinen, mutta myös hyvin antoisa, sillä olen saanut tavata paljon uusia hienoja ihmisiä niin seuratoiminnan kuin leipätyönikin puolella.