Uutiset


Lahti-Sulkkiksen treenivuoroilla riittää ruuhkaa


Sulkapallon juniorien EM-kisat Lahdessa syksyllä 2020

Sulkapalloliitosta kantautui tänään iloisia uutisia Lahden seudulle. Pajulahti isännöi tämän vuoden juniorien Euroopan mestaruuskilpailut 29.10. – 7.11.2020.

Edellisen kerran kisat on järjestetty Suomessa vuonna 2011 ja 1983.


Kevätkokous ja kevätkauden päättäjäiset pe 5.6.

Kaikki seuran jäsenet, tervetuloa Lahti-Sulkkis ry:n kevätkokoukseen perjantaina 5.6.2020 klo 18.00. Paikka: Metsola Center, Kirkonpellontie 77, 15230 Lahti.

Lahti-Sulkkiksen kevään koulukiertue

Lahti-Sulkkis toteutti mittavan koululaiskiertueen talven ja alkukevään aikana seuran 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Kiertue oli suunnattu 5.- ja 6.-luokkalaisille ympäri Lahden kouluja ja se toteutettiin yhteistyössä Sulkapalloliiton kanssa.


Kiitos pallojen lahjoittajalle

Kuvassa seuran puheenjohtaja Kari, juniorivalmentaja Markus ja muutamia junnuja Liipolan vuorolla

Lahti-Sulkkiksen juniorit saivat tammikuussa ilahduttavan lahjan. Eräs lahjoittaja halusi, että juniorimme pääsevät heti alusta pitäen harjoittelemaan sulkaisella pallolla, koska pelaaminen sillä on hieman erilaista kuin muovipalloilla.


Kesäpelivuorot ovat alkaneet!

Kesäpelivuorot Kisapuiston hallissa ovat alkaneet. Hallin pukuhuoneet ovat käytössä normaalisti, mutta edelleen korostamme kaikessa toiminnassamme huolellisen hygienian ja toiset huomioon ottavan käytöksen merkitystä.


Asta Pelkoselle Seniorien SM-kisoista mestaruus ja kaksi hopeaa

Nuorten ja Seniorien SM-kisoissa Helsingin Ruskeasuolla Asta Pelkonen ylsi yhteen mestaruuteen ja kahteen hopeamitaliin nelinpeleissä. Näin ollen Lahti-Sulkkikseen saatiin taas lisää SM-mitaleita.


Peruttu – Päijät-Hämeen kansalliset 2020

Päijät-Hämeen kansalliset sulkapallokilpailut piti pelata 28. – 29.3.2020 Lahdessa. Ne on peruttu tältä keväältä, koska Sulkapalloliitto on
päättänyt tänään 13.3. keskeyttää kotimaan kilpailutoiminnan toistaiseksi koronaviruksen vuoksi.


Mitalisadetta Kouvolan HELMI-kisoista, pari Henna Talka/Jani Hälinen tuplamestareiksi

Lahti-Sulkkis oli hyvin edustettuna 22. – 23.2.2020 Kouvolassa pelatuissa HELMI-kisoissa ja rohmusi mitaleita peräti seitsemässä eri luokassa. Kolmen mitalin kanssa kotiin lähti Jani Hälinen ja kahden mitalin Henna Talka ja Kari Rastas.


Astalle sekanelinpelin mestaruus Hämeenlinnasta

Asta Pelkonen voitti parinsa Matti Koppelin (JySS) kanssa 65-luokan sekanelinpelin mestaruuden Hämeenlinnan Tähtikisoissa tänä viikonloppuna. Paljon onnea Astalle!