Uutiset


Puheenjohtajan syystervehdys

Tervehdys Sulkapallon Ystävät

Olemme aloittamassa uutta kautta hienon harrastuksen parissa, joka tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen liikkumiseen eri tasoilla omien halujen ja tavoitteiden mukaisesti. Toivokaamme yhdessä, että tuleva kausi on jo ns.


Tärkeä! Pelivuoroille ilmoittautuminen

Harjoitusvuoromme alkavat maanantaina 23.8., ja olemme ottaneet Nimenhuuto-ilmoittautumisjärjestelmän käyttöön niitä varten. Tästä eteenpäin jokaiselle harjoitusvuorolle on ilmoittauduttava etukäteen Nimenhuudon kautta. Ilmoittautua voi vuoron alkuun asti, jos vuorolla on tilaa.


Syksyn pelivuorot alkavat 23.8.

Hyvää loppukesää ja syksyn alkua kaikille entisille ja uusille Lahti-Sulkkiksen pelaajille! Laitetaan alkava kausi käyntiin maanantaina 23.8. Svinhufvudinkadun (uimahallin) salilla klo 18.00.


Vapaaehtoistyö sulkapallossa

Lahti-Sulkkiksen toimintaa johtaa ja siitä vastaa puheenjohtaja sekä kuusi johtokunnan jäsentä, sihteeri ja rahastonhoitaja. Kun tekee tämän lajin eteen muutakin kuin pelaa omaksi ilokseen, huomaa hyvin äkkiä, että aktiivisia tekijöitä löytyy hyvin vähän.


Puheenjohtajan joulutervehdys

”Me käymme Joulun viettohon…” pikkuhiljaa ja kukin tavallaan mahdollisuuksien mukaan tässä haastavassa ajassa, jota maailmassa elämme tällä hetkellä.

Kulunut vuosi on ollut monille haastava, mutta on tuonut myös ”positiivisia” asioita mukanaan, sillä olemme pystyneet satsaamaan enemmän läheisiimme ainakin ajallisesti sekä varsinkin löytäneet kotimaamme ja tajunneet, kuinka upea se onkaan sen puhtaan luonnon puolesta.


Lukiolaisten sulkapallomestaruuskisat

Lahti-Sulkkis järjesti tänäkin vuonna Lahden seudun lukiolaisille sulkapallokisat. Tällä kertaa kisoihin ilmoittautui mukaan ilahduttavasti viisi nuorta naista sekä 37 nuorta miestä.


Aikuisten harjoitusvuorot on peruttu kokonaan

Junioreiden harjoitusvuorot jatkuvat normaalisti, joten niihin ei toistaiseksi tule muutoksia.

Aikuisten harjoitusvuorojen osalta tiedotamme seuraavaa:

Lahden kaupunki rajoittaa palvelujaan. Kaikki aikuisten ryhmäharrastustoiminta keskeytetään alkaen 30.11.


Syyskokous tiistaina 29.12.2020 klo 18.00

Lahti-Sulkkiksen täysi-ikäiset jäsenet, tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen Kisapuiston hallin kokoustilaan tiistaina 29.12.2020 klo 18.00 tai etäyhteydellä Zoomin kautta osoitteessa  https://us05web.zoom.us/j/88051001674

Zoomin kautta liityttäessä et tarvitse salasanaa.


Kultaa Lahteen Klaukkalasta ja Kuopiosta!

Viime viikonloppuna 17. – 18.10.2020 pelattiin sulkapallon kansallisia kisoja sekä Klaukkalassa että Kuopiossa. Klaukkalassa Lahti-Sulkkiksen edustuspelaajat Jari Ahola, Markku Wahlsten, Kari Rastas ja Jarmo Saarela voittivat ikäsarjojensa miesten nelinpelit.


Lahti-Sulkkislaisille menestystä Mansen Sulan Apacs-kansallisissa

Mansen Sulan Apacs-kansalliset pelattiin viikonloppuna Ylöjärven liikuntakeskuksessa. Kisoihin lähti Lahdesta pelaamaan iso porukka ja menestystäkin tuli. Lahti-Sulkkista edustava ja seuran varapuheenjohtaja Jarmo Saarela otti hopeaa MS-55 -luokassa.