Aikaisemmin Mukkulan ala-asteen vuoron ajakohdaksi ilmoitettiin lauantai klo 13-15. Varausjärjestelmässä tapahtuneesta sekaannuksesta johtuen jouduimme siirtämään harjoitusvuoron klo 15.00-17.00.

Senioreiden MM-kisat 2013

Lahti-Sulkkiksen Asta Pelkonen sijoittui parinsa Ulla Roinelan kanssa pronssille Turkin Ankarassa pelatuissa senioreiden MM-kilpailuissa. Otteluiden tulokset löytyvät täältä.

Paljon onnea!

Senioreiden MM-kisat 2013

Astan kisaraportti

Turkin Ankarassa käydyt Senioreiden MM-kisat sujui erinomaisesti, mutta huonot puolet tuli myös esille.

Kisojen alku sujui normaalisti. Ensimmäisessä peleissä tiistaina tuli voitto NN-60, engalatilaisista ja SN-60 ranskalaisista. Seuraavana päivänä olinkin sitten vatsataudissa ja piti olla syömättä. Yritin kuitenkin syödä hiukan ennen nelinpeliä että jaksoin pelata. No, tappio tuli Japanin naisille aamupäivällä. Illalla tappio myös SN-pelissä kanadalaisille, tosin vastus oli hyvä.

Seuraava päivä valkeni samoissa merkeissä ja vastassa nelurissa Saksan naiset. Piti voittaa kahdessa erässä, jotta pääsisimme semifinaaliin pelaamaan. Jaksoin sen kaksi erää, kun en antanut ajatusta vatsataudille ja voitto tuli jatkopalloilla. Seuraavana yönä parini, Ulla, sai rajun vatsasairauden ja emme voineet pelata kuin yhden erän ja luovutimme. Terveyden kannalta järkevä ratkaisu. Olihan meillä pronssimitali varma. Semifinaalin hävineet joukkueet eivät pelaa pronssi-ottelua, vaan saavat mitalit. Muuten reissu oli hyvä. Hotelli oli hyvä ja kisajärjestelyt sujui mainiosti, vaikka ottelut oli välillä myöhässä.