Lahti-sulkkikselle aikaisemmin syksyllä myönnetty lauantain vuoro Mukkulan ala-asteella on jouduttu perumaan. Lahden kaupungin liikuntapalvelut myönsi L-S:lle vuoron, joka oli jo aikaisemmin varattu lentopalloseuralle, mutta varaustilannetta ei ollut päivitetty varausjärjestelmään.

Korvaavaa vuoroa etsitään tilalle.

Hugo ja Eemi

King-Sulan Aluemestaruuskisat käytiin lauantaina 2.11 Kouvolassa. Lahdesta kisoihin lähti tänä vuonna 13 pelaajaa, joista viisi junioreita.

Eemi Ukkola, Hugo Hagström, Joni Järvinen, Veikka Roponen ja Vertti Makkonen pääsivät kentälle ensimmäisinä heti junioriluokkien alettua klo. 9.00. Poikien kaksinpeliluokissa otteluita pelattiin parhaimmillaan neljä paräkkäin ilman lepotaukoa. Kovasta ottelutahdista huolimatta L-S:n junioriimi pystyi pitämään yllä hyvää liikettä ja se palkittiin kaksoisvoitolla PK-13 -luokassa! Myöhemmin kaksinpelissä kaksoisvoiton ottaneet Hugo ja Eemi tulivat kolmanneksi poikien nelinpeli 13+15 -luokassa. Loistava suoritus koko junnutiimiltä, tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kisoja! Hienoa!

Myös avoimessa luokassa tuli menestystä, Jenni Korhonen voitti naisten kaksinpelin ja Annamari Tuominen parinaan Anne Hintsala veivät voiton naisten nelinpelissä. Annelle kultaa myös sekanelinpelistä. Kuvien alla lisää tuloksia…

Hugo ja Eemi
Hugo ja Eemi

Jenni ja TuikeNK-Avoin, Jenni ja Tuike

 

Lahti-Sulkkislaiset tuloksia

NK-Avoin
1. Jenni Korhonen, L-S
2. Annamari Tuominen, L-S

NN-Avoin
1. Anne Hintsala, L-S & Annamari Tuominen, L-S
2. Asta Pelkonen, L-S & Tuike Ylinen, TS

SN-Avoin
1. Miikka Väisänen, SaSu & Anne Hintsala, L-S
2. Jenni Korhonen, L-S & Juha Tiitta, L-S

MN-Avoin
1. Jani Huhta, KouSS & Iiro Nokkala, KouSS
2. Sami Karjalainen, L-S & Juha Tiitta, L-S

PK-13
1. Hugo Hagström, L-S
2. Eemi Ukkola, L-S

PN-15+13
1. Eero Kiiski, KoVS & Jonatan Svahn, KoVS
2. Okko Manninen & Onni Tikkanen
3. Hugo Hagström, L-S & Eemi Ukkola, L-S

Kaikki tulokset tästä linkistä.