Viime viikonloppuna kisattiin jälleen, tällä kertaa Hämeenlinnassa. Hämeenlinnan Sulkapalloilijat järjesti historiansa ensimmäiset tähtikisat upouudessa Elenia Areena -monitoimihallissa. Puitteet kisoille olivat hienot; uudessa hallissa oli 12 kpl sulkapallokenttiä, paljon katsomotilaa ja lounaskahvilakin löytyi. Kirkkaat valot ja vaaleat seinät aiheuttivat aluksi ongelmia pallon näkemisessä, mutta pikkuhiljaa niihinkin tottui. Myös kisojen järjestelyt onnistuivat eikä pahempia myöhästymisiä aikatauluissa tullut.

Lahti-Sulkkiksen pelaajat olivat jälleen vauhdissa. Viikonlopun hienoimmasta suorituksesta vastasi Jenni Korhonen. Jennin peli sujui mainiosti ja tuloksena upea luokkavoitto naisten A-luokan kaksinpelissä! Matkalla voittoon kaatui muun muassa ykkössijoitettu Mari Mikkonen (ÖIF). Myös nelinpeli sujui. Pari Jenni Korhonen/Tuike Ylinen osallistui sekä A-luokan että valioluokan nelinpeliin. Yhteispeli sujuu jo erittäin hyvin ja niinpä monen tiukan kolmieräisen kamppailun jälkeen tuloksena A-luokan voitto ja hopeaa valioluokasta. Tuikellakin sujui kaksinpeli valioluokassa mukavasti, tuloksena semifinaalipaikka. Semifinaalissa oli vastassa Sulkasetia edustava Riina Mäkelä, joka onnistui tällä kertaa viemään tiukan kolmieräisen ottelun nimiinsä.

Miesten C-luokan kaksinpelissä ei tällä kertaa ollut kuin yksi Lahti-Sulkkiksen edustaja. Tuomas Aarnikoivu pelasi loistavasti ja ylsi aina semifinaaliin asti ja siinäkin taisteli kolmen erän verran. Asta Pelkonen keräsi myös paljon mitaleja nelinpeleissä. Voitto irtosi 50-luokassa parinsa Ritva Turkian (WilSu) kanssa ja B-luokassa tuli hopeaa entisen lahtelaisen Fan Zhengin (ESB) kanssa. Asta ja Tuomas pelasivat myös yhdessä sekanelinpeliä B-luokassa ja pääsivät puolivälieriin asti.

Yhteishenki oli jälleen loistava – kannustajia oli miltei jokaisessa pelissä mukana ja automatkatkin taittuivat mukavasti porukalla. Kiitokset minun puolestani näistä kisoista!

– Tuike

 

hamsu_2015_1
NK-A finaali: Jenni Korhonen – Roosa Laurikainen (TS) 21-18 21-15

 

hamsu_2015_2
NN-A finaali: Nelli Wiksten/Emilia Harti (PuiU) – Tuike Ylinen/Jenni Korhonen 19-21 17-21

 

hamsu_2015_3
Kannatusjoukot oli melkeinpä jokaisessa ottelussa mukana!

Nastola Minton järjesti vuoden ensimmäiset tähtikisat Pajulahdessa 10.1.-11.1. Lahtelaisia oli mukana suuri joukko ja menestystä tuli melkeinpä kaikista luokista.

Eniten menestystä tuli 50-luokissa sekä C-luokissa. 50-luokissa nähtiin jopa LS:n pelaajien täyttä dominointia: pelatuista luokista kaikissa oli voittajana LS:läinen! Miesten kaksinpelin vei Kari Rastas, miesten nelinpelissä voiton veivät Veikko Partti ja Kari Rastas, sekanelinpelissä taas Asta Pelkonen ja Veikko Partti. Karin erinomaista viikonloppua täydensi voitto C-luokan miesten nelinpelissä parinsa Jani Hälisen kanssa, hänkin LS:n pelaajia.

C-luokissa Olli Attila ja Henna Talka veivät sekanelinpelin nimiinsä. Miesten kaksinpelissä oli runsas LS-edustus ja tulostakin tuli: Jani Hälinen voitti luokan ja Janne Heikkinen ylsi hienosti semifinaaliin. Jani Hälinen pelasi kaksinpeliä myös 40-luokassa ja sieltä mukaan napattiin hopeamitali.

Naisten nelinpelin B-luokasta tuli kaksi mitalisijaa Lahteen. Poolina pelatussa luokassa pronssia saivat Henna Talka ja Mari Honkala. Heidät voitti tiukassa kolmieräisessä ottelussa hopealle tulleet Asta Pelkonen ja Johanna Rasimus (Mäntsälän sulkapalloseura).

Myös A-luokissa nähtiin paljon lahtelaisonnistumisia. Jenni Korhosen viikonloppu oli
liki täydellinen; kolmen suoran rikkoi vain kaksinpelin semifinaalipaikka. Nelinpelissä (parina Tuike Ylinen) ja sekanelinpelissä (parina Juha Tiitta) sen sijaan voitot häviämättä erääkään! Jenni itsekin oli tyytyväinen: ”Hyvää peliä muuten, paitsi yksi erä” oli hänen kommenttinsa kisojen jälkeen. A-luokissa mitalisija tuli myös miesten nelinpelistä, missä Tommi Saari ja Juha Tiitta voittivat hopeaa. Sekanelinpelissä lähellä oli täysin lahtelainen finaali, mutta Tuike Ylinen ja Tommi Saari joutuivat taipumaan taitavalle venäläisparille tiukassa semifinaalissa. Valioluokissa saatiin myös lahtelaismenestystä, siellä Tuike Ylinen ylsi hopealle naisten kaksinpelissä.

Kaiken kaikkiaan hienot kisat Lahti-Sulkkikselta; paljon pelaajia ja paljon menestystä! Tästä on hyvä jatkaa alkanutta kevätkautta. Seuraavana vuorossa Hämeenlinnan tähtikisat 17.1.-18.1. ja huhtikuussa häämöttääkin jo seuran omat kisat!

Laskutus

Seuramme laskutuskäytäntö muuttuu vuoden 2015 alusta alkaen. Tammikuussa 2015 otamme käyttöön järjestelmän, jossa jokaisen junioripelaajan vuotuinen laskutus muuttuu seuraavanlaiseksi:

Juniorin jäsenmaksu = 2 x 65€ / juniori (Ensimmäinen 65€ lasku veloitetaan kalenterivuoden alussa ja toinen 65€ lasku syksyllä).

Luovumme siis vanhasta järjestelmästä jossa laskutimme erikseen jäsenmaksun ja valmennusmaksun eri summina ja eri viitteiden kanssa. Uuden laskutuskäytännön astuessa voimaan, molemmat 65€ suorituksen tehdään aina junioripelaajan jäsenmaksuviitteellä joka käy laskusta ilmi.

Juniorin kokonaisvuosimaksu pysyy samana kuin aikaisemminkin.

Ilmoita junioripelaaja mukaan ryhmään tästä.

 

Vuorojen aikataulut

Vuorojen aikataulu muuttui myös vuoden 2015 alussa! Tammikuun ensimmäisillä vuoroilla otamme käyttöön seuraavanlaisen vuoroaikataulun:

KESKIVIIKON VUORO
alle 13-vuotiaat Kivimaa klo 17-18
yli 13-vuotiaat Kivimaa klo 18-19

PERJANTAIN VUORO
alle 13-vuotiaat Kivimaa klo 17-18
yli 13-vuotiaat Kivimaa klo 18-19

Harjoitusvuorot jaetaan siis kahdelle päivälle yhden 2h treenipäivän sijasta.