Vaihtoehto kotimaan ehkä jo tutuiksi käyneille kisoille voi olla kisamatka Ruotsiin tai Viroon. Viron kisakalenteri löytyy osoitteesta badminton.ee. Tarjolla on yksi tai kaksipäiväisiä kilpailuja. Yksipäiväisissä kilpailuissa pelataan vain kaksinpelejä tai nelinpelejä (neluri + sekis). Luokkia on A-E. D-luokka on suunnattu harrastelijoille ja E-luokka aloittelijoille.

Meidän kisakohteeksi valikoitui yksipäiväiset nelinpelikilpailut Tondiraban sulkapallokeskuksessa, noin 10km Tallinnan keskustasta. Ilmoittautuminen ja pelien aloitusaika oli sovittavissa sähköpostitse järjestäjien kanssa ja kisamaksu onnistui käteisellä paikan päällä.

Päivän aikana pelattiin ensin nelinpelit ja sitten sekanelinpelit. Kaikki pelit olivat pooleissa ja kaikille oli myös jatkopelit. Pelejä kertyi yhdeksän tasaisesti aamu yhdestätoista ilta kahdeksaan. Toimme tuliaisina voitot sekä nelinpelissä että sekanelinpelissä kahdella erätappiolla.

sdf

Olosuhteet olivat hyvät, illalla tosin halli alkoi ”hikoilemaan” tehden pelikentästä paikoitellen vaarallisenkin liukkaan. Vierailijat otettiin todella ystävällisesti vastaan ja pelit sujuivat hyvässä hengessä. Toivoteltiin tervetulleeksi uudelleenkin. Jos siis haluaa yhdistää mukavan kaupunkiloman ja kilpailut, Tallinna on helppo vaihtoehto.

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=0AD82A27-F611-460A-B5D7-F1B259B0B184

– Kisaturistit