Seuran jäsenet pääsevät pelaamaan viikonloppuisin Janukselle sulkapalloa hintaan 8€/kenttä/tunti (norm. 12€). Etu on voimassa 1.1.-7.5.2017.

Käyttäjä voi varata tunnin omilla tunnuksilla järjestelmästä, mutta maksu pitää suorittaa Kisapuiston kassalle. Maksua ei tarvitse tehdä heti vuoron jälkeen vaan kuten muillakin käyttäjillä, vuoroa seuraavan kuun viidenteen päivään mennessä (esim. 15.1.2017 pelattu vuoro 5.2.2017 mennessä). Maksajan pitää selvästi ilmoittaa kassalla olevansa seuran jäsen.

Lahti-Sulkkiksen syyskokouksen jatkokokous järjestetään Liipolan vuorolla sunnuntaina 11.12 klo 16.00 varsinaisen kokouksen vähäisen osanottajamäärän takia. Tulethan paikalle! Kokous vuoron alkuun, jonka jälkeen pelit käyntiin.

Seuran hallitukseen kaivataan kipeästi uusia jäseniä, jotta seuran toiminta voi jatkua myös vuodenvaihteen jälkeen. Osa vanhoista jäsenistä on ilmoittanut halukkuuteensa uuteen kauteen, mutta edelleen hallituksesta puuttuu 2 jäsentä mukaanlukien puheenjohtaja. Jos sinulla on siis mahdollisuus osallistua seuratoimintaan, tule ilmoittamaan halukkuutesi. Hallitus on saatava kasaan, jotta seuran toiminta voi jatkua.

ESITYSLISTA

  1. Kokouksen avaaminen
  1. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja ääntenlaskijat
  1. Todetaan läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet
  1. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  1. Vahvistetaan tulevaksi toimintakaudeksi toimintasuunnitelma ja talousarvio
  1. Vahvistetaan jäsenmaksun suuruus
  1. Valitaan seuran puheenjohtaja ja johtokunnan muut jäsenet
  1. Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat
  1. Valitaan, tai annetaan johtokunnalle valtuudet valita, seuran edustajat alue- ja liittokokouksiin
  1. Kokouksen päättäminen