Muistattehan kaikki seuran jäsenet että Päijät-Hämeen kansallisia kisoja varten tarvitsemme kisahenkilökuntaa Kisapuistoon paikanpäälle lauantaille heti klo8 aamusta ettei kilpailujen järjestelyissä tule ongelmia. Koko päivää ei suinkaan tarvitse olla paikalla mutta toivoisimme että mahdollisimman moni pääsisi jo heti aamusta hallille auttamaan järjestelyissä!

Muistutuksena vielä seuran omille junioripelaajille sekä heidän vanhemmille: Ilmoittautuminen Päijät-Hämeen kansalliset kilpailuun 2018 on mennyt kiinni, mutta seuran junnuja kannustettaisiin vielä ilmottautumaan kisoihin. Voimme manuaalisesti vielä lisätä junnuja turnaukseen 19.3 – 23.3 ennen arvonnan tekoa. Kisat pelataan Kisapuistossa Lahdessa 31.3-1.4. Rohkeasti vain mukaan ilmottautumaan! Osallistumiseen vaadittavan lisenssin hankintaan löytyy täältä ohje: Kilpailuilmoittautuminen. Ohje koskee lähinnä pelaajia jotka eivät ole ennen ottaneet osaa sulkapallokilpailuihin ja joilla ei ole kokemusta ilmottautumisesta. Tarvittaessa LS:n porukka avustaa tässä ilmottautumisessa: info@lahti-sulkkis.fi.

Muistutus kaikille pelaajille: 31.3.-1.4. Päijät-Hämeen kansalliset Kisapuistossa 31.3.-1.4. Ilmoittautumisen deadline 17.3. eli vielä ehdit ilmottautua mukaan pelaamaan! Jos et ole tulossa pelaamaan, niin Lahti-Sulkkis toivoisi kovasti että tulisit kuitenkin paikalle auttamaan kisajärjestelyissä ja helpottamaan kisaorganisaation työkuormaa 🙂 Nähdään Kisbissä ja hoidetaan kisat taas kunnialla kotiin!

Sulkaset järjestää Tampereella, Syssyn Sulkiksella harrastekisat
lauantaina 28.4.2018 Tampere Rankingin 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Kisat on tarkoitettu kaikille pelaajille taitotasosta riippumatta ja
luokkia on kaikille aivan aloittelevista pelaajista kilpapelaajiin.
Osallistuakseen pelaajat eivät tarvitse lisenssiä eikä heidän tarvitse
kuulua seuraan.

Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen järjestävän seuran verkkosivuilta www.sulkaset.fi tai
facebookista www.facebook.com/Sulkaset. Viimeinen ilmoittautumispäivä on
lauantaina 14.4.