”Me käymme Joulun viettohon…” pikkuhiljaa ja kukin tavallaan mahdollisuuksien mukaan tässä haastavassa ajassa, jota maailmassa elämme tällä hetkellä.

Kulunut vuosi on ollut monille haastava, mutta on tuonut myös ”positiivisia” asioita mukanaan, sillä olemme pystyneet satsaamaan enemmän läheisiimme ainakin ajallisesti sekä varsinkin löytäneet kotimaamme ja tajunneet, kuinka upea se onkaan sen puhtaan luonnon puolesta. On hyvä, että kotimaan matkailu on vilkastunut, toki rajoitukset vielä hillitsevät sitä.

Meillä oli aivan mahtava tilaisuus paikallisesti, kun Euroopan huippunuoret tulivat loka-marraskuussa kisaamaan Pajulahden urheiluopistolle EM-mitaleista. Itsekin paikan päällä olleena niin valmisteluissa kuin itse kisoissakin linjatuomarina oli superia nähdä sulkapalloa tuolla tasolla. Ihailtavaa oli, kuinka nuoret sekä venyivät että ehtivät aivan ”ihmeellisiin” palloihin. Tulihan tuolta kotimaahan pari mitaliakin sekä tytöille että pojille. Kovalla harjoittelulla sekin siis onnistuu.

Sulkapallo lajina sopii monen urheilulajin ”kakkoslajiksi”, minkä ansiosta lihakset saavat monipuolista liikuntaa, kuntotaso kohoaa, reagointinopeus kasvaa, mikä auttaa mm. keskittymiseen eri lajeissa. Onhan sulkapallo monen urheilijan perheelle tai urheilijan itsensä lompakolle ystävällinen laji, koska varusteet ja harjoittelu ovat suht edullista.

Hyvänä esimerkkinä sain itsekin taannoin kuulla, että mm. Tanja Poutiainen, Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel ovat innokkaita lajin harrastajia.

Toivotan kaikille seuramme jäsenille junioreista senioreihin oikein rauhaisaa Joulun aikaa ja yritetään pysyä terveinä.

Pelaamisiin…

terveisin

Kari V puheenjohtaja