Tervehdys Sulkapallon Ystävät

Olemme aloittamassa uutta kautta hienon harrastuksen parissa, joka tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen liikkumiseen eri tasoilla omien halujen ja tavoitteiden mukaisesti. Toivokaamme yhdessä, että tuleva kausi on jo ns. ehjä kausi. Siksi edelleen muistetaan sanat terveys edellä, eli pidetään huolta kukin tahoillamme, ettemme tule kipeänä harjoituksiin tai kisapeleihin.

Kevätkokouksemme pidettiin elokuussa Kahvisaaressa upeissa puitteissa sään näin salliessa. Tutustuimme myös toisiimme, sillä paikalla oli aikuisten lisäksi junioreitakin.

Lisäksi tutustuimme samalla melontaan Jukka Karvasen johdolla. Monipuolisuus ja tietämys eri lajeista sekä niihin kuuluvista ominaisuuksista ovat tehneet Suomesta monta huippu-urheilijaa maailmanlaajuisesti. Tästä esimerkkeinä mainittakoon paikalliset virtuoosit Ville Lång, Minna Kauppi, Jari Litmanen ja Kari Eloranta. Jokainen voi ottaa selvää (jos haluaa), mitä ja miten ko. urheilijat ovat harrastaneet juniori-iässä ja mitä he sitten ovat saavuttaneet urheilun parissa.

Seuramme toiminta on myös saanut nykytekniikkaa avukseen. Moni asia on helpottunut, kun olemme saaneet apuvälineitä, raportteja ym. avuksemme. Ajamme tulevana kautena muutamia asioita eteenpäin, mihin pyydän malttia kaikilta seuran toimintaan osallistuvilta sekä aktiivista, mutta rakentavaa keskustelua, sillä yhdessä tehden saamme aikaan hyviä asioita.

Olemme saaneet myös uusia yhteistyökumppaneita, mikä on todella hieno asia. Heidän mukaantulonsa avaa uusia mahdollisuuksia toimintojemme kehittämiseen. Yhteistyökumppaneista haluan mainita tässä Stadiumin, Amiko Oy:n, Craftin sekä Liikuntakeskus Pajulahden.

Yllämainittujen tuki auttaa meitä edistämään näillä nettisivuilla antamaamme lupausta ”Seuramme tarkoituksena on edistää Lahden seudun sulkapallotoimintaa.”

Pelaamisiin!

t: Kari V.