Qvick-cup järjestetään tänä vuonna Kouvolassa lauantaina 24.10. klo 11-16 Kuntotalolla. Kyseessä on nelinpelin joukkuekutsuturnaus, joka ratkaisee, mikä seura on alueen nelinpelin valtias! Mukaan on kutsuttu Kouvolan lisäksi Lappeenranta, Hamina, Nastola, Loviisa, Lahti ja Asikkala. Turnaus on pelattu vuosittain 2000-luvun alkupuolelta asti ja järjestämisvastuu kiertää seuralta toiselle.

Toivomme, että viime aikoina alueen menestynein seura Lahti-Sulkkis ottaa osaa tähän turnaukseen ja käy näyttämässä muille kaapin paikan! Kyseessä on täysin epävirallinen turnaus, jossa pääasia on pitää hauskaa ja tutustua alueen muihin toimijoihin ja ihmisiin sekä tietenkin pelata sulkapalloa.

Hieman säännöistä: A- tai valioluokan nelinpeliluokituksen omaavia miehiä ei saa olla mukana. Joukkueessa saa olla 4 paria ja kullakin parilla yksi varapelaaja, eli kokonaisuudessaan joukkueessa voi olla 8-12 pelaajaa. Max. B-luokituksella oleva saa pelata pareissa 1-2. Pareissa 3-4 ei saa olla B-luokkaan tai korkeammalle luokiteltuja miehiä. Naisilla ei ole mitään rajoituksia, nainen voi pelata missä parissa tahansa. Yleensä on pelattu niin, että seurojen joukkueiden 1-parit pelaavat vastakkain, 2:t vastakkain jne. Joskus on pelattu myös ristiin 1 vs. 2, 2 vs. 1 jne. Päivän päätteeksi voittajaseura vie kiertopokaalin kotiin!

L-S:n ilmoittautumiset voi osoittaa seuran sihteerille Sinille (puhelin, whatsapp, sähköposti), joka toimii yhteyshenkilönä järjestäjään päin.

Turnaus pelataan koronan ehdoilla, joten tilanteen mahdollisesti pahentuessa joudutaan turnaus perumaan. KouSS on säännöllisesti yhteydessä paikalliseen terveysviranomaiseen ja seuraa tilannetta aktiivisesti.