Katso harjoitusvuorot

Mukaan vuoroille

Vuoroille pääsee mukaan heti kun sopiva ryhmä löytyy!
Ilmottautuminen ryhmiin onnistuu alla olevalla lomakkeella. Ilmottautuminen tehdään aina syksyllä koko kaudeksi (syksystä kevääseen). Kesken kauden ilmottautumiset otetaan mukaan jos ryhmissä on tilaa. Junioritoimintaan liittyvät kysymykset voidaan lähettää osoitteeseen juniorit@lahti-sulkkis.fi. Seuran käytäntönä on ollut että aloittava junnupelaaja voi käydä pari kertaa tutustumassa harjoituksiin ja päättää sitten haluaako ilmottautua junnuryhmään. Huom! Junioripelaaja on ilmoitettava aina jokaisen kauden alussa harjoitusryhmään. Tämä pätee siis vaikka olisit esim viimekaudella tehnyt jo web lomakkeen kautta ilmottautumisen. Tämä tehdään mm. sen takia että pystymme laskemaan ryhmään mahtuvat junnut paremmin ja sen takia että yhteys- ja laskutustiedot pysyvät oikeina. Kaikki junnuvuoroja koskevat tiedotukset lähetetään sähköpostilla niille ketkä ovat kauden alussa ilmottautuneet junnuvuorolle ja ruksineet ilmoittautumislomakkeesta kohdan ”Tilaa uutiskirje” valituksi.

Juniorin nimi

Juniorin syntymäaika (pp.kk.vvvv)

Huoltajan nimi

Lähiosoite

Postinumero- ja toimipaikka

Huoltajan puhelinnumero

Huoltajan sähköposti
(Laskutus ja yhteydenpito)

Lisätietoja

Huom! Tähän tiedot jos pelaajalla sairaus tai allergia joka tulee huomioida harjoituksissa

 

Mini-info

  • Junnujen puolivuosittainen jäsen- ja valmennusmaksu: 70€
  • Jokainen juniori käyttää maksussa omaa yksilöityä viitenumeroa
  • Laskutus tapahtuu 2 kertaa vuodessa
  • Laskut lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen

 

Lahti Sulkkiksen vuotuiset kilpailut

Lahti Sulkkis järjestää joka vuosi Päijät-Hämeen kansalliset sulkapallokilpailut, joiden tapahtumapaikka on kisapuisto Lahdessa. Kisat järjestetään yleensä joku maaliskuun viikonloppu. Sulkapalloliiton kilpailukalenteria kannattaa seurata heti kauden alussa syksyllä (https://www.sulkapallo.fi/kilpailija/kilpailukalenteri/) , josta näkee Päijät-Hämeen kansallisten tarkemmat tiedot (ajankohta, luokat, osallistumismaksut jne..). Kilpailuissa on pelaajia laidasta laitaan ja seuran toive on aina että myös uudet aloittelevat juniorit saataisiin myös kisoihin mukaan kilpailemaan.

Tässä ohjeet miten saat juniorisi mukaan Päijät-Hämeen kansallisiin kisoihin:

1. Tarkasta kilpailun tiedot & järjestämisajankohta
Tee tämä hyvissä ajoin jotta voit sovittaa menosi niin että juniorisi pääsee osallistumaan kisoihin. Kilpailukalenteri löytyy siis täältä: https://www.sulkapallo.fi/kilpailija/kilpailukalenteri. Etsi luettelosta ”Päijät-Hämeen kansalliset”.

2. Osta lisenssi
Lisenssi kannattaa hankkia koko kaudeksi koska se on halvempi kuin yksittäinen yhteen kisaan oikeuttava kertalisenssi (ainakin tällähetkellä). Koko kauden lisenssi (kausi on about elokuusta huhtikuun loppuun) on 12€ per junnu (voi hieman vaihdella per vuosi). Lisenssi hankitaan Suomisport verrkopalvelusta tämän ohjeen mukaan: https://www.sulkapallo.fi/wp-content/uploads/2015/12/Suomisport-pikaohje-v1.0.pdf. Jos ohje ei jostain syystä aukea niin täältä voi navigoida itsensä myös ohjeisiin: https://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/.

3. Ilmoita junnusi L-S:n info-laatikkoon info@lahti-sulkkis.fi

Tee ilmoitus että juniori haluaa osallistua kisoihin ja kerro samalla junnun syntymäaika sekä luokat mihin hän haluaa osallistua. Järjestettävät luokat ja luokkien hinnat löydät kilpailukalenterin kilpailuinfosta liiton sivuilta. Selaat vain kohtaan ”Päijät-Hämeen kansalliset” ja klikkaat sen auki. Kuten jo pariin otteeseen tässä ohjeessa mainittu, kilpailukalenteriin pääset täältä: https://www.sulkapallo.fi/kilpailija/kilpailukalenteri/

”Mitä nämä luokat oikein ovat, mitä ne tarkoittavat ja mihin minun tulisi ilmoittaa oma lapseni??”

Vastaus: Junnuikäluokat ovat yleensä tyyliin 13, 15 ja 17. Nämä on merkattu aina kutsuun kilpailukalenterissa (ks. yllä linkki). Muita luokkia ovat C,B,A ja V, siten että C on alin luokka ja sitten B, A jne.. Omaa ikäluokkaa nuorempiin ei voi osallistua. C ja B luokkaan saa kuitenkin osallistua olettaen että juniorilla on kilpalisenssi ostettuna ja kilpaluokitus on korkeintaan C. Jos juniorisi ei ole ennen käynyt kisoissa niin hankkiessa kilpalisenssin tuo luokitus on automaattisesti C luokka, joten C ja B luokkaan voi ilmottautua halutessaan. Näissä C,B,A ja V luokissa pelaa aikuisia myös toisin kuin junnujen ikäluokissa jotka on pyhitetty vain ko. ikäryhmän junnuille.

Juniori voi osallistua myös nelinpeliin.
Nelinpelissä tulee juniorilla olla luonnollisesti pelipari. Pari voi olla joko seuran sisältä tai jostain muusta sulkapalloseurasta ja jos paria ei ole, niin juniorin voi ilmottaa avoimena mukaan ja toivoa että arvonnassa löytyy pari. Jos paria ei löydy arvonnassa niin nelinpeliin ei pääse mukaan. Aina kannattaa toki kokeilla avoimena ilmottautumista jos nelinpeli kiinnostaa. Avoimena ilmottautumisessa ei menetä mitään eikä luokasta laskuteta mitään jos se ei toteudu 🙂

Kisojen päätteeksi Lahti-Sulkkis laskuttaa kisoihin osallistumisesta osallistumismaksun per luokka joka saattaa vaihdella vuosittain. Vuonna 2018 tämä summa on esim 24€ per toteutunut luokka. Nelinpelissä summa on 12€ per hlö (24€ siis jaetaan peliparin kesken). Tämä lasku lähetetään kisojen jälkeen.

Kilpailuohjelma on julkaistu, mitä seuraavaksi?

Kun Lahti-Sulkkis on julkistanut kisojen ohjelman seuran etusivulla uutisissa, niin kisaohjelman linkin takaa (Tournamentsoftware sivu aukeaa) mene kohtaan ”Pelaajat” ja tarkasta oman junnusi pelit. Saavu kisapaikalle n. 1h ennen pelejä niin ehdit tutustua Kisapuiston tiloihin jos et ole ennen siellä käynyt. Toimitsijapöydältä kenttien vierestä kuulutetaan peli alkamaan kun sen aika koittaa ja samalla kuulutetaan millä kentällä peli pelataan. Kentät ovat aina nimetty selkeästi jotta pelaajat löytävät sinne. Vanhemmat voivat katsella kentän takana yleisölle tarkoitetuilla paikoilla pelin aikana. Tarkempaa tietoa peleistä voi kysyä paikanpäällä toimitsijapöydän luota L-S henkilökunnalta.

Tervetuloa kilpailemaan! Lisätietoa info@lahti-sulkkis.fi

Seuratoiminta junnuharkkojen ulkopuolella

Junioritoiminta kehittää nuoren pelaajan sulkapallotaitoja ja antaa samalla mahdollisuuden osallistua seuran aktiivitoimintaan erilaisten tapahtumien kautta. Vuosittaisissa Lahti-Sulkkiksen kansallisissa kisoissa juniorit voivat osallistua peleihin ja olla mukana kilpailujen toimitsijoiden kanssa näyttämässä pisteitä ja huoltamassa kenttiä. Osallistuminen seuran yhteiseen toimintaan varttuneempien pelaajien kanssa kasvattaa itseluottamusta ja fiilistä seuran sisällä.