Lahti-Sulkkiksen kisakausi avattu voittoisasti – Mika Niemi ja Marko Pirkkalainen kaksinpelien voittoihin

Lahti-Sulkkislaiset aloittivat tänä viikonloppuna kilpailukautensa Ylöjärvellä Mansen Sulan APACS-kansallisissa ja kirmasivat heti ykköspaikoille kolmessa eri luokassa. Kentät olivat teräkunnossa ja kisat vietiin läpi suhteellisen lämpimissä olosuhteissa.

Seuramme uusi tulokas Marko Pirkkalainen voitti miesten kaksinpelin C-luokan kukistaen finaalissa järjestävän seuran Juhani Toivosen lukemin  14-21, 21-8, 21-13. Voittoisa oli myös Mika Niemi miesten kaksinpelin 40-luokassa voittaen finaalissa Kauhavan Wisan Mika Vuorelan numeroin 21-16, 19-21, 21-17.

Kolmas kulta Lahteen tuli Eemi Ukkolan myötä MN-A -luokasta, kun hän voitti sen parinsa Oliver Oldorffin kanssa. Oliver edustaa espoolaista Tapion Sulkaa.

Mika ja Marko ottivat myös hopeat, Mika SN-A -luokasta myös lahti-sulkkislaisen Annamari Tuomisen kanssa ja Marko SN-C -luokasta Juankosken Pyrkivän Raija Tuomelan kanssa.

Oli mukava olla taas porukassa kisareissulla, eikä tämä reissu jää varmasti ainoaksi tällä kaudella. Tästä se taas lähtee, uusi kisakausi ja uudet kujeet : )

Paljon onnea kaikille pelaajillemme, jotka laittoivat kaikkensa likoon näissäkin kisoissa!