Yleistä

Katso harjoitusvuorot

Mukaan vuoroille

Jäsenmaksut/harjoitusmaksut eivät sisällä vakuutusta, vaan jokainen pelaaja – myös juniori vastaa vakuutusturvastaan itse. Kaikille suositellaan vähintään tapaturmavakuutusta.

Vuoroille pääsee mukaan heti, kun sopiva ryhmä löytyy! Ilmoittautuminen ryhmiin onnistuu alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen tehdään aina syksyllä koko kaudeksi (syksystä kevääseen). Kesken kauden ilmoittautumiset otetaan mukaan, jos ryhmissä on tilaa. Junioritoimintaan liittyvät kysymykset voidaan lähettää osoitteeseen juniorit(at)lahti-sulkkis.fi. Seuran käytäntönä on ollut, että aloittava junnupelaaja voi käydä pari kertaa tutustumassa harjoituksiin ja päättää sitten, haluaako ilmoittautua junnuryhmään. Huom! Junioripelaaja on ilmoitettava aina jokaisen kauden alussa harjoitusryhmään. Tämä pätee siis, vaikka olisit esim. viime kaudella tehnyt jo ilmoittautumisen web-lomakkeen kautta. Tämä tehdään mm. sen takia, että pystymme laskemaan ryhmään mahtuvat junnut paremmin ja että yhteys- ja laskutustiedot pysyvät oikeina. Kaikki junnuvuoroja koskevat tiedotukset lähetetään sähköpostilla niille, ketkä ovat kauden alussa ilmoittautuneet junnuvuorolle ja ruksineet ilmoittautumislomakkeesta kohdan ”Tilaa uutiskirje” valituksi.

Ilmoita junioripelaaja mukaan ryhmään

  Juniorin nimi

  Juniorin syntymäaika (pp.kk.vvvv)

  Huoltajan nimi

  Lähiosoite

  Postinumero- ja toimipaikka

  Huoltajan puhelinnumero

  Huoltajan sähköposti
  (Laskutus ja yhteydenpito)

  Lisätietoja

  Huom! Tähän tiedot jos pelaajalla sairaus tai allergia joka tulee huomioida harjoituksissa

  Mini-info

  • Junnujen puolivuosittainen jäsen- ja valmennusmaksu: 80€ yksi ohjattu viikkotreeni ja 150 € kaksi ohjattua viikkotreeniä
  • Jokainen juniori käyttää maksussa omaa yksilöityä viitenumeroa
  • Laskutus tapahtuu 2 kertaa vuodessa
  • Laskut lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen

  Lahti-Sulkkiksen vuotuiset kilpailut

  Lahti-Sulkkis järjestää joka vuosi Päijät-Hämeen kansalliset sulkapallokilpailut, joiden tapahtumapaikka saattaa vaihdella. Kisat järjestetään yleensä jonain alkuvuoden viikonloppuna. Sulkapalloliiton kilpailukalenteria kannattaa seurata heti kauden alussa syksyllä https://www.sulkapallo.fi/kilpaileminen/kilpailukalenteri, josta näkee Päijät-Hämeen kansallisten tarkemmat tiedot (ajankohta, luokat, osallistumismaksut jne.). Kilpailuissa on pelaajia laidasta laitaan ja seuran toive on aina, että myös uudet aloittelevat juniorit saataisiin kisoihin mukaan kilpailemaan.

  Tässä ohjeet, miten saat juniorisi mukaan Päijät-Hämeen kansallisiin kisoihin:

  1. Tarkasta kilpailun tiedot & järjestämisajankohta
  Tee tämä hyvissä ajoin, jotta voit sovittaa menosi niin, että juniorisi pääsee osallistumaan kisoihin. Kilpailukalenteri löytyy siis täältä: https://www.sulkapallo.fi/kilpaileminen/kilpailukalenteri/. Etsi luettelosta ”Päijät-Hämeen kansalliset”.

  2. Osta lisenssi
  Lisenssi kannattaa hankkia koko kaudeksi, koska se on halvempi kuin yksittäinen yhteen kisaan oikeuttava kertalisenssi (ainakin tällä hetkellä). Koko kauden lisenssi on 12€ per junnu (voi hieman vaihdella per vuosi). Lisenssi hankitaan Suomisport-verkkopalvelusta tämän ohjeen mukaan: https://sulkapallo-fi.sites.avoine.com/site/assets/files/1326/suomisport_pikaohje.pdf.

  ”Mitä nämä luokat oikein ovat, mitä ne tarkoittavat ja mihin minun tulisi ilmoittaa oma lapseni?”

  Vastaus: Junnuikäluokat ovat yleensä tyyliin 13, 15 ja 17. Nämä on merkattu aina kutsuun kilpailukalenterissa (ks. yllä linkki). Muita luokkia ovat C, B, A ja valio siten, että C on alin luokka ja sitten B, A jne. Omaa ikäluokkaa nuorempiin ei voi osallistua. C- ja B-luokkaan saa kuitenkin osallistua olettaen, että juniorilla on kilpailulisenssi ostettuna ja kilpailuluokitus on korkeintaan C. Jos juniorisi ei ole ennen käynyt kisoissa, niin hankkiessa kilpailulisenssin tuo luokitus on automaattisesti C, joten C- ja B-luokkaan voi ilmoittautua halutessaan. Näissä C, B, A ja valioluokissa pelaa myös aikuisia toisin kuin junnujen ikäluokissa, jotka on pyhitetty vain ko. ikäryhmän junnuille.

  Juniori voi osallistua myös nelinpeliin.
  Nelinpelissä tulee juniorilla olla luonnollisesti pelipari. Pari voi olla joko seuran sisältä tai jostain muusta sulkapalloseurasta ja jos paria ei ole, niin juniorin voi ilmoittaa avoimena mukaan ja toivoa, että arvonnassa löytyy pari. Jos paria ei löydy arvonnassa, niin nelinpeliin ei pääse mukaan. Aina kannattaa toki kokeilla avoimena ilmoittautumista, jos nelinpeli kiinnostaa. Avoimena ilmoittautumisessa ei menetä mitään, eikä luokasta laskuteta mitään, jos se ei toteudu.

  Kisojen päätteeksi Lahti-Sulkkis laskuttaa kisoihin osallistumisesta osallistumismaksun per luokka, joka saattaa vaihdella vuosittain. Vuonna 2020 tämä summa on esim. 24€ per toteutunut luokka. Nelinpelissä summa on 12€ per hlö (24€ siis jaetaan peliparin kesken). Tämä lasku lähetetään kisojen jälkeen.

  Kilpailuohjelma on julkaistu, mitä seuraavaksi?

  Kun Lahti-Sulkkis on julkistanut kisojen ohjelman seuran etusivulla uutisissa, niin kisaohjelman linkin takaa (Tournamentsoftware sivu aukeaa) mene kohtaan ”Pelaajat” ja tarkasta oman junnusi pelit. Saavu kisapaikalle n. 1h ennen pelejä, niin ehdit tutustua hallin tiloihin, jos et ole ennen siellä käynyt. Toimitsijapöydältä kenttien vierestä kuulutetaan peli alkamaan, kun sen aika koittaa ja samalla kuulutetaan, millä kentällä peli pelataan. Kentät on aina nimetty selkeästi, jotta pelaajat löytävät sinne. Vanhemmat voivat katsella kentän takana yleisölle tarkoitetuilla paikoilla pelin aikana. Tarkempaa tietoa peleistä voi kysyä paikanpäällä toimitsijapöydän luota L-S henkilökunnalta.

  Tervetuloa kilpailemaan! Lisätietoa info(at)lahti-sulkkis.fi

  Seuratoiminta junnuharkkojen ulkopuolella

  Junioritoiminta kehittää nuoren pelaajan sulkapallotaitoja ja antaa samalla mahdollisuuden osallistua seuran aktiivitoimintaan erilaisten tapahtumien kautta. Vuosittaisissa Lahti-Sulkkiksen kansallisissa kisoissa juniorit voivat osallistua peleihin ja olla mukana kilpailujen toimitsijoiden kanssa näyttämässä pisteitä ja huoltamassa kenttiä. Osallistuminen seuran yhteiseen toimintaan varttuneempien pelaajien kanssa kasvattaa itseluottamusta ja fiilistä seuran sisällä.